Cautare

5098 de rezultate pentru "viorel ion" (2.95 secunde)
Senatorul Ionut Vulpescu a postat pe pagina sa de facebook un text dedicat presedintelui Ion Iliescu, prilejuit de aniversarea zilei de nastere a fondatorului PSD. ... xxx Se cunosc relatiile mele cu presedintele Ion Iliescu.
Am inteles, de altminteri, ca Ion Iliescu s-a declarat un sprijinitor al Guvernului Tariceanu, considerindu-se indrituit sa vorbeasca si in aceasta privinta in numele partidului pe care, ce-i drept, l-a creat, dar care a crescut numeric si s-a intarit structural fara aportul sau nemijlocit.
Joi a fost “impuscat” directorul societatii Apa Canal, Ion Stefan. La ultima sedinta a Consiliului Local, conservatorii si pesedistii au pus mina de la mina pentru a stringe voturile necesare demiterii lui Ion Stefan.
A-i cere doar lui Ion Iliescu sa transeze adevarul despre sangeroasele evenimente din decembrie ‘89 si de dupa este ca si cum i-ai cere lui Vladimir Tismaneanu sa ne spuna cu obiectivitate adevarul despre instaurarea comunistilor la putere dupa cel de-al doilea razboi mondial.
Ion Mincu si cu asigurarea unui culoar unic de urgenta pentru autospecialele de interventie pe banda IV intre str. ... Ion Mincu, si pe banda I si IV intre Arcul de Triumf si str. ... Ion Mincu. ... Ion Mihalache si artera de intoarcere dinspre bd. ... Ion Mihalache - Piata Victoriei;
Fostul sef al Politiei, generalul Ion Pitulescu, a amintit, intr-un cotidian central, de implicarea vicepresedintelui PSD Viorel Hrebenciuc in anumite afaceri dubioase facute exclusiv de arabi. ... Asta sustin doi dintre vicepresedintii partidului, Ion Solcanu si Valer Dorneanu.
Este stiut faptul ca Ion Iliescu nu s-a impacat cu ideea de a evolua in esalonul secund al politicii.
Tudor, Vasile Blaga, Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Lavinia Sandru, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Crin Antonescu, Viorel Hrebenciuc, sunt printre parlamentarii care, intre 2006-2008, au votat cel mai putin in plen.
Dan Nica a mai spus ca la intoarcerea presedintelui PSD, Mircea Geoana, din delegatia oficiala din China, se va " vedea cand anume se poate realiza" o intalnire, precum cea propusa de presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, intre presedintele PDL, Emil Boc, presedintele PSD, Mircea Geoana si seful Statului, Traian Basescu.
Laurentiu Ciurel, Viorel Bebe Ionica, Iulia Vana, Scarlat Iriza si Constantin Mihutescu. ... Echipa lui Ponta Alt proaspat vicepresedinte este Bebe Viorel Ionica, fost membru al PD-L si patron al unui cotidian local. ... Eugen Valceanu, plecat la PD-L, Bebe Popescu, fost deputat, Cristian Toader Pasti, Ion Florescu si Ion Ciocea.
Au fost prezenti Ion Pargaru - presedintele Fundatiei Comerciale Romane, Cornel Diaconita - seful Directiei de promovare a exporturilor din cadrul Ministerului Economiei si Comertului, Constantin Udrea - director in cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
Redevenit presedinte suta la suta, Ion Iliescu se manifesta suspect de retinut fata de toate actiunile PSD. ... Pentru a mai atenua ceva din penibilul situatiei, Viorel Hrebenciuc s-a grabit sa sustina ca anuntarea semnarii protocolului "a fost o greseala tehnica”, explicatie care insa nu a convins pe nimeni.
Ion Iliescu nu va candida singur pentru functia de presedinte al PSD. ... Rus lasa sa se inteleaga ca vor fi promovate candidaturi si pentru functia de presedinte al partidului, loc care parea sa fie rezervat, prin pasul inapoi facut de Adrian Nastase, lui Ion Iliescu.
La o ora dupa ceremonia de la sediul Garzii Financiare au avut loc festivitatile de ungere in functii a lui Viorel Popescu, director coordonator al Directiei Judetene Vamale, si a lui Mircea Matei - la carma Directiei Regionale Vamale.
Chiar daca nu a fost prezent la aniversarea de marti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a daruit lui Mircea Geoana un album despre arhitectul Gaudi, luni, la sedinta Biroului Permanent National al PSD.
O impresionanta desfasurare de forte a avut loc si ieri, la Slatina, unde social-democratii olteni au avut de ales intre "clasicul" Ion Toma (sustinator declarat al lui Mircea Geoana la ultimul congres), Florin Iordache "curtean" al lui Nastase sau Ponta (depinde ce grup pesedist asculti) si Paul Stanescu - cunoscut pana acum doar ca sef al CJ Olt, dar beneficiind fara indoiala si el de suportul vreunei bisericute din partid.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
Afectat direct a fost, de aceasta data, Ion Iliescu, principalul sustinator al infiintarii unui Institut al Revolutiei Romane.
Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana. ... Discutiile au fost moderate de presedintele "Clubului de la Bucuresti", Ion Iliescu, si de academicianul Razvan Theodorescu.
Fondatorul actualului PSD, Ion Iliescu, nu se va mai implica in activitatea curenta de partid, dupa zeci de ani de activitate politica la nivel inalt, fiind influentat, se pare, de recenta infrangere suferita in fata lui Mircea Geoana.
google-analytics.com